Høsten 2019

Med klystersprøyten i hånden, går Lys levende Adele en høsten friskt i møte! Det blir travelt og variert.

I august skal Oldefars ulveskinnspels og Farmors kongehus være innslag på bibliotekenes Sommerlesavslutninger i Akershus og Hordaland, i tillegg til en miniturné på bibliotekene i Buskerud, i anledning Bokåret. Farmors kongehus skal også spilles på flere Barnelørdager og i Den kulturelle skolesekken i Bergen.

I september holder jeg workshop i skyggeteater for barnehageansatte i Fjell kommune, som er blitt Kulturbarnkommune og har derfor ekstra fokus på kultur for barn fremover. Det er bra! Himmelspringaren skal også få svinge seg i Fjell i samme anledning.

Farfars bombekrater skal reise videre for Den kulturelle skolesekken i Sogn og Fjordane, og i midten av november har denne fortellingen fra krigens dager blitt vist på alle skolene i dette fylket. Etter jul slås fylkene sammen, og da blir det spennende og nye tider for oss kunstnerne som har pleid å reise i området.

Biblioteksbussen Mime på Osterøy skal bokbussjåfør Kristoffer og jeg ha formidlingsopplegg for 5.-7. trinn uken etter høstferien. Og på slutten av året får Kvinnherad etter planen en flunkende ny bokbuss, og her skal Prima Klima, som er Hordaland fylkesbiblioteks og mitt formidlingsprosjekt om klimaendringer, besøke alle skolene.

I høstferien finner du Farfars bombekraterBarnas Kulturhus.

Nye prosjekter er alltid spennende, og denne høsten er det to:
Gøy med GAH er et samarbeid med musiker og kulturskolelærer Geir Harald Knutsen. Vi skal improvisere med musikk og fortelling sammen med elever fra 1. trinn på Christi Krybbe skoler.

Farmors kongehus skal bli til en konsert som skal fremføres 3. november i Fana Kulturhus i samarbeid med dirigent Trond J. Madsen og Sandvikens Ungdomskorps. Samarbeidet med Trond har også resultert i det nystartede firmaet: JOMONG!, der Trond og jeg skal gå sammen om å lage teaterkonserter basert på bøkene mine og andre musikalske sceneprosjekter.

Høsten avsluttes, som vanlig, med Teskjekjerringas julBarnas Kulturhus.

 

GOD HØST!

 

315 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *